...

استارتاپ

برنامه ویزای استارت آپ کانادا برای کارآفرینان در سراسر جهان طراحی شده است و هدف آن جذب ایده های تجاری نوآورانه برای کمک به رشد اقتصادی کانادا است. برای واجد شرایط بودن، کارآفرینان باید یک ایده تجاری داشته باشند که توسط یک سازمان معین کانادایی پشتیبانی می شود، مانند گروه های سرمایه گذار انجل(angel investor group)، صندوق های سرمایه گذاری خطرپذیر(venture capital fund)، یا انکوباتورهای کسب و کار(business incubator).ویزای استارتاپ کانادا از معدود برنامه‌های کسب اقامت دائم (PR) به صورت مستقیم است.اجازه کار قانونی همسر، تحصیل رایگان در مدارس کانادا برای فرزندان زیر ۱۸ سال، دریافت ویزای کار باز ۳ ساله، عدم نیاز به سرمایه‌گذاری و عدم محدودیت سنی از جمله مزایای این برنامه است.ویزای استارتاپ کانادا به افرادی تعلق می‌گیرد که بتوانند یک بیزینس در این کشور راه‌اندازی کنند. ارائه طرح تجاری، نمره آیلتس ۵ وتمکن مالی و مدرک تحصیلی حداقل دیپلم برای پذیرش در این برنامه لازم است.

 

مراحل کسب ویزای استارتاپ کانادا

مرحله اول:

در گام نخست شما باید ایده کسب و کار خود را به طور شفاف بیان کنید و محصولات و خدماتی که قصد ارائه آن را دارید مشخص کنید. ارائه یک ایده نو، بر پایه تکنولوژی و در مقیاس جهانی الزامیست. بیزینس پلن بنویسید و سازمان مناسب برای حمایت را پیدا کنید.شما باید بتوانید جنبه های منحصر به فردی که کسب و کارتان ارائه میکند را برجسته کنید و آن را به یک سرمایه گذاری قابل دوام و نوآور تبدیل کنید.

مرحله دوم:

در صورتی که پرزنت شما به خوبی پیش رفته باشد و مرحله اول که خود سدی بزرگ به حساب می‌آید را با موفقیت پشت سر نهاده باشید  حالا پس از توافق با سازمان حامی نامه ساپورت را میگیرید. سازمان حامی همزمان با ارسال نامه ساپورت برای شما، نامه تعهد را نیز برای اداره مهاجرت کانادا ارسال میکند.

مرحله سوم:

پس از اخذ پاسپورت اکنون وقت کار با اداره مهاجرت کاناداست. شما باید مدارک را آماده کنید و درخواست ویزای اقامت و ویزا کار (برای افراد ضروری)‌ را ارسال کنید.

مرحله چهارم:

معمولا جواب درخواست ویزای کار در مدت زمان حدودی سه تا شش ماه به دست شما می رسد. لازم به ذکر است همزمان پروژه اقامت دائم شما نیز در جریان است. پس هنوز تحت نظارت اداره مهاجرت هستید.

مرحله پنجم:

در این مرحله یک سازمان تعیین شده فرآیند جمع‌آوری اطلاعات را آغاز میکند. این مرحله شامل جمع‌آوری داده‌های مرتبط از هر دو سازمان حامی و اداره مهاجرت است. هدف از این مجموعه اطلاعات، بررسی کامل جزئیات ارائه شده در نامه پشتیبانی و درخواست ویزا است.

مرحله ششم:

تبریک، حالا وقت آن است که اقامت دائم کانادا را بگیرید. از این جا به بعد مسئولیتی در قبال پروژه ندارید

سازمان‌های حامی(ونچر کاپیتال، انجل اینوستر، انکاباتور)

استارتاپ

ونچر کاپیتال:

این صندوق باید عضوی از انجمن سرمایه گذاری خطرپذیر کانادایی و سهام خصوصی (CVCA) باشد. باید یک صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر توسط وزارت مهاجرت، پناهندگان و شهروندی تائید شده باشد و باید به‌طور فعال در مدیریت کسب و کار متقاضی شرکت داشته باشد و حداقل 10٪ از حق رأی مربوط به سهام شرکت را در اختیار داشته باشد و نیز باید متعهد به سرمایه گذاری حداقل 200000 دلار کانادا در تجارت متقاضی باشد.

انجل اینوستور:

سرمایه گذاران شخصی یا شرکت های متوسطی هستند که نسبتا راحت تر از ونچرها پروژه میپذیرند. معمولا انجل در قبال دریافت درصدی از سهام شرکت ها به آنها مبالغی را پیشنهاد میکنند که با آن مبالغ شرکت ها انرژی تازه ای برای حرکت به جلو بدست می آورند.

انکوباتور:

مراکز رشد هستند. انکوبارتور نه تنها پولی به استارتاپ ها نمی‌دهند بلکه اصولا مبالغی هم دریافت میکنند. نقش انکوبارتور ها آماده سازی استارتاپ ها برای شروع کار است. انکوبارتور ها اطلاعات در خصوص نحوه شروع و رشد کسب و کار می‌دهند و همچنین راه‌های افزایش سرمایه را نیز آموزش می‌دهند. نقش دیگر انکوبارتورها نظارت یا همان mentorship است و روند رشد ابتدایی شرکت ها را مورد بررسی قرار میدهند.

درباره ما

سازمان مهاجرتی همره با دو دفتر واقع در کشور کانادا و ایران 10سال خدمات مهاجرت انجام میدهد.

 همراه شما از ایران تا کانادا

 

حساب کاربری خود را ایجاد نمایید

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.